Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Demo 2001

Egy komplett promó csomaggal jelentkezett a szabadszállási Descent együttes. Róluk azt érdemes tudni, hogy 1999. áprilisában alakultak. A jelenlegi tagok: Bányai Barbara: ének, Palócz Norbert: dobok, Lehoczki Zsolt: basszusgitár, Szabó Endre: gitár.
Idén, február-márciusban részt vettek a budapesti Depresszió országos lemezbemutató turnéján, melynek kecskeméti állomásán láttam is õket. A turné befejeztével a szolnoki "Töfi" Denevér stúdiójába vonultak be, ahol rögzítették ezt a 4 számos cd-t, mely közel 20 perces. A felvétel után kilépett az itt még hallható Dallos Attila énekes. Koncerteken már csak Barbara énekel, akirõl azt írták a kísérõlevélben, hogyha a szám úgy kívánja, akkor brutálisan hörög. Erre kíváncsi vagyok! Ha-ha! Mert itt inkább olyan nõies hangja van, persze ez abszolút nem kizáró ok.
A koncerteken saját számok mellett Portishead, System Of A Down feldolgozásokat nyomnak.
Most pedig konkrétan a demóról. A rajta szereplõ 4 dal igen jó minõségben szólal meg... ugye az a bizonyos szárnyas...
Rögtön az elsõ dal a Bitch Coach egy iszonyú jó témával indul. Tökéletes koncertnyitó nóta.
A második Closing Sonnet már egy nyugisabb résszel indít, és ami tetszik benne leginkább, az az énektéma. Még ha nem is egy megszokott dallamvilággal bír, könnyen megjegyezhetõ és a fejben marad. Ez a kedvencem is egyben a cd-rõl.
Central Heating Service szintén nyugi, akkordbontogatással kezd, és a refrén megint nagyon király! Nem tudom ki írta, de nagyon jól csinálja! Igaz, kicsit hamiskásnak tûnhet, de nekem akkor is nagyon bejön. Itt már újra hallható a volt énekes, Dallos Attila, nem éppen finom torokkal.
A záró New Model Will pedig szintén egy borongós téma.
Érdekes, ahogy indult az elsõ szám, egyáltalán nem az jellemzi a zenekart. Összességében egy igényes, tehetséges zenekarral állunk szemben, ahol most már a nõi énekhang a domináns. Érdekes ez az anyag, szeretném õket újra koncerten látni, hogy jobban megfigyelhessem õket.
Akit érdekel az anyag CD-n színes borítóval 600Ft+pkg-ért elküldi, vagy küldött üres kazettára pkg ellenében felmásolja a zenekar.

Elérhetõségek: Szabó Endre
Szabadszállás
Szent István út 36.
6080
Tel.. Lehoczki Zsolt: 30/210-96-76

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!