Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

A Wonderdeer zenekar a heavy metal hagyományait akarja ápolni. Live In Red Hell címmel a 2009-es Metal XMas fesztiválos fellépésüket örökítették meg.

Hallottam már sokkal rosszabb koncertdemókat, itt egészen tûrhetõ a hangzás (Vörös Yuk). A gitárok kissé háttérbe szorultak ugyan és a basszust alig hallani, de ettõl még hallgatható lenne. Ami engem nagyon zavar, az az ének - nagyon igyekszik a srác, de ezek a témák túl nagy falatok neki. Nem meglepõ, mert Michael Kiskét vagy Bruce Dickinsont énekelni bizony kemény dió... A gitárosok viszont teszik a dolgukat, nyomják a klasszikus ikergitáros témákat. A ritmusszekcióból a basszer tûnik igazán stabilnak, amikor lehet hallani, mindig a helyén van (a végén szólózik is egy finomat), a dobos viszont idõnként elcsúszkál.
A Maidentõl és a Helloweentõl is van 2-2 dal, plusz 1 Hammerfall, és 3 saját. A pillangó álma egy viszonylag könnyed tétel, lassabb tempóval, itt az énekes is egész jól megtalálja a helyét. Utána pedig jön egy nagy oltás, az ismert karácsonyi dalból készült zúzda ezzel a szöveggel: "We wish you a Metal Christmas and a headbanging New Year". Próbálkoznak durvább, "vastaghúrú" nótákkal is, pl. Cemetery Gates (Pantera) vagy a Seek and Destroy, ami a búcsúdaluk közönségénekeltetéssel, a zenekar bemutatásával és szólózgatással. A Cd-n 2 koncertvideót is találunk a Csodaszarvas (gondolom azért lett a zenekar neve az angol fordítás, hogy elkerüljék a nemzeti rock kategóriát) és a Fear Of The Dark nótákról, amikbõl kiderül, hogy eléggé otthon érzik magukat a színpadon. Nem a cipõjüket bámulják, hanem együtt mozognak a zenével és erre a közönség is vevõ, megy a tombolás!

www.wonderdeer.hu

-TZ-

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!