Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

 

Itt vannak a gengszterek, Nyírbátorból! Szabó Szabolcs: Szasza "Enemy" G. és Bacsa Péter: Pety D. Történetük kezdete egészen 1994-tõl számítható, akkor jutott eszükbe elõször ez a zenekarosdi dolog. Azóta rengeteg próba, tagcserék, mert elõször rendes zenekari formában léteztek, fellépések...Az elsõ demo 2000 októberében született meg. Míg a második 2001 júliusában jött a napvilágra. Mindkét demót eljuttatta hozzánk a két srác.
Elõször egy szimpla Döglégy utánzatra számítottam, de ha a szövegektõl eltekintünk, melyek azért tényleg van köze Döglégyék munkásságukhoz, akkor már más a helyzet. Nagyon meglepett az igényes zenei háttér, melyet az elsõ kazettán egy bizonyos TT mûvésznévre hallgató egyén követett el. Annyira jól sikerült, hogy néha azon gondolkoztam, hogy milyen lehet ez élõben elõ adva. Szívesen megnéztem volna. Azért a feltételes mód, mert idõközben váltás történt: mivel nem jöttek ki igazán TT-vel, ezért egy nagyon jó barátra esett a választás, név szerint: Madura Janira. Róla igazából nem tudok még mit mondani, mivel eddig csak két szerzeményt hallottam tõle: egy intro, és egy outró. Az pedig még kevés a vélemény alkotáshoz.
Az elsõ kazin hallható dalok mindenféle szokásos gengszter témákat feszegetnek, azt hiszem elég, ha csak a számcímeket írom le: Itt a Thug Life, Sötét oldal, Ez itt az élet, Mindenem a p...., Nagyobbak, mint bármi. Szóval a szokásos. Szókimondó szövegek, tehát csak óvatosan! Ne anyuci elõtt hallgasd! Ha-ha! Hálistennek a zenei témák elég változatosra sikeredtek, némelyikük akár önállóan is megállná a helyét.
Az új demo viszont csak egy számot tartalmaz A halál megtalál címmel. Eléggé borúsra sikeredett. De nem rossz!
A készül az új, 17 (!) számos promó cd, melyet ha igaz az ígéretük, haha, akkor elsõk közt fogunk megkapni! Kíváncsian várom! Addig is aki szereti a gengszter rapet, az feltétlenül vegye fel a két sráccal a kapcsolatot!
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Levél cím: Nyírbátor, 4300
Kisbogáti 11.

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!