Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Hát igen... itt egy újabb alkalom, hogy ismét írjunk errõl a nagyszerû esztergomi csapatról. Nem értem, hogy ez a zenekar miért jár még mindig itt, vagyis jóformán sehol. Kiadtak már nem egy demót, cd-t, tehetségkutatókat nyertek stb. Mondjuk magamat is szidhatom, hiszen még egy interjút se voltam képes készíteni velük, de ami késik, nem múlik...
Ez a legújabb kiadványuk kimondottan rajongóknak készült: található rajta az elõzõ cd-krõl egy karaoke változat, mégpedig a Kell címû nagyszerû szerzeménynek. Meghallgathatjuk a Másképp címû dalt szimfónikus verzióban. Számomra ez a lemez csúcspontja, nagyon jól sikerült. Ebbõl simán lehetne rádiós, vagy tv-s sláger. Leginkább az Eleven Hold jut eszembe róla...jó értelemben!
Az Újabb alkalom egy jó kis punkos beütésû nóta, A Tánccal együtt. Az Al-Jahara pedig egy tipikus Le Panic dal. Leginkább a korai Black Out ugrik be róla. Gondolom, nem kevés B.O-ot hallgatnak a srácok. Persze, azonnal megjegyzem, hogy nem másolásról van szó!
A legnagyobb meglepetés pedig a Figyelj rám dal. A cím alapján abszolút nem gondoltam volna, hogy egy "Didzsé" Bobo feldolgozás fog következni, ráadásul magyarul. Hát igen, kicsit rockosabban szól, hogy élõ hangszerek szólalnak meg!
És ezzel még nem ért véget a cd bemutatása: Megnézhetünk még a multimédiás részben három videóklipet, 701 exkluzív fényképet, természetesen a zenekarról!
És mindez színes borítóval, ami nagyon ízlésesre sikeredett.
Hát nem tudom, szerintem nem lehet teljes a hazai rockélet a Le Panic nélkül.

www.lepanic.ini.hu
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!