Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Kezd a nyári party szezont az Open Road Fest-tel!

Vérpezsdítő hazai és külföldi koncertek a nyár legszínesebb fesztiválján, ahol a rocktól a bluesig dögös szólamok és égen-földön programok várnak. Sőt, ha sietsz május 25-ig még az elővételes jegyekre is lecsaphatsz!
Június 8-án kitárja kapuit az Open Road Fest és egy biztos, látványban és hangzásban nem lesz hiány!
A fesztivál igazi nagyágyúkat vonultat fel, a külföldi fellépők közül a Helloween és a The Sweet! érkezik a nagyszínpadra,  de fellép az Anna and the Barbies, Ivan and the Parazol, Ossian, Karthago, és Deák Bill Gyula is. A klasszikus rockzenét a tribute bandák kiválóságai biztosítják.
Bármerre is vigyen utad az Open Road Fest-en földön és levegőben is programok várnak. A horizont királya Veres Zoltán műrepülő pilóta, meghódítja az eget. Az egyszerű dugóhúzók és spirálok csupán bemelegítésnek számítanak a fináléra! A földi izgalmakat a Freestyle Motocross hazai nagyágyúja, Hujber Péter, a halálgömb ura Gombos Attila, Erdős Csaba, és a Gravity Academy, garantálja.



A kétszeres bajnok FMX pilóta, Hujber Péter vendégszereplője volt a világhírű Nitro Circus-nak, és nagyon hamar nemzetközi szintre emelte a hazai FMX-et. Nem csoda, hiszen nem mindennap látni 20-25 méter hosszú, 10-12 méter magas ugratásokat vagy a dermesztő Halál Csókját.
Gömbös Attila a több államban betiltott Halálgömb magyar nagykövete is a látvány és az adrenalin szerelmese. El tudod képzelni, milyen az, amikor egy maximális fordulaton működő láncfűrésztől alig húsz centiméterre húz el iszonyatos sebességgel a motoros? Az Open Road Fest-en garantáltan megnézheted.
Az esti és nappali programok mellet Magyarország legnagyobb s leghosszabb motoros felvonulása vár rád, de különleges vasakkal és extrém kiállítással készül a Harley-Davidson Múzeum is. Sosem látott motor ritkaságok, ultra vagány kinézetű custombike-ok, relikviák, szerszámok és fényképek kapnak helyet az eredeti műhely teljes másában. Egy biztos, ilyen extrém kiállításban, még nem volt részed.
Váltsd meg akciós jegyed még május 25-ig és találkozzunk az Open Road Fest-en június 8. és 12. között! Feel the Freedom!
www.openroadfest.hu

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!