Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Az 5 éves Barba Negra sztárvendége a Kowalsky meg a Vega lesz


Hetek óta érezhető a készülődés a Barba Negra háza táján. Nem csoda, hiszen idén tartjuk 5. születésnapunkat, ami bőven ad okot az izgalomra és várakozásra. Valójában egész évben ünneplünk, hol ajándékokat sorsolunk, hol pedig fergeteges koncerteken tombolunk. Ám ahogy lenni szokott, kell egy nap, amikor ebből az alkalomból összegyűlnek a mindenkori Barba Negrások, és közösen éljük át a jubilálás örömét.


 
Már egy ideje vastagon bevéstük a naptárba szeptember 9-et, a születésnapi buli fellépője azonban eddig titokban maradt. Ma este végre lehull a lepel arról az együttesről, akik jelenlétükkel még varázslatosabbá teszik az ünnepet. Ez a fénypont pedig a Kowalsky meg a Vega koncertje lesz. A zenekar a júniusi lemezbemutató koncertjükön is hatalmas bulit csapott a Barba Negra Track-ben, a közönséget még az eső sem tántoríthatta el attól, hogy végigtombolja az estét és együtt énekeljen Kowával, aki csodálatos energiáival a tenyerén hordozta rajongóit. Egy biztos, aki ott volt, életre szóló élményt kapott, és nem lesz ez másként a szeptemberi szülinapi megaparty-n sem.


2011-ben nyitott meg a Music Club, és innentől számítjuk történetünket. 2014 nyarán megérkezett a szabadtéri kistestvér, a Track, ami persze a befogadóképességet tekintve joggal hívható nagytestvérnek. Mindenesetre azóta is remekül kiegészítik egymást, és teret adnak a közönségnek ahhoz, hogy télen-nyáron, esőben vagy napsütésben, klubban vagy a szabad ég alatt felejthetetlen élményekben lehessen részetek. A zenei műfajok széles palettájával várnak, tombolós-üvöltős és olykor elcsendesülős, néha őrült, de sokszor meghitt pillanatok a Barba Negrában.
Szeptember 9-én várunk mindenkit a Barba Negra Track-ben, aki osztozni szeretne velünk az örömünkben. Tegyük együtt olyanná ezt az estét, amit még évek múlva is emlegetni fogunk! Biztosítsátok early bird jegyeiteket a nem mindennapi születésnapi zsúrra!


Jegyvásárlás: http://track.barbanegra.hu/barbanegra5_20160909
Esemény: https://www.facebook.com/events/797509997049233/
Beharangozó videó:
https://www.facebook.com/barbanegratrack/videos/o.797509997049233/747130708723213/?type=2&theater

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!