Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

8 ÉV UTÁN A ZENEKAR VISSZATÉR MAGYARORSZÁGRA,
2018. ÁPRILIS 5-ÉN METALLICA KONCERT A BUDAPEST ARÉNÁBAN!

ELŐZENEKAR A KVELERTAK
JEGYEK MÁRCIUS 24-TŐL KAPHATÓK

A Metallica ma bejelentette Hardwired… To Self-Destruct című új albuma világkörüli turnéjának európai állomásait, ami 2 bulival indul Amszterdamban, a Ziggo Dome-ban szeptember 4-én és 6-án. A teljes európai koncertkörúton a norvég Kvelertak lesz az előzenekar. A koncerthelyszínek listája végleges, nem kerülnek be további fellépések a turnéba.

Belépőket először a hivatalos Met Club tagok tudnak vásárolni március 21-én, kedden 10 órától, 24 órán keresztül. Minden tag maximum 2 jegyet vásárolhat. A hivatalos jegyértékesítés a teljes turnéra március 24-én kezdődik. További részletek a www.metallica.com oldalon.

Minden megvásárolt koncertjegy mellé ajándék Hardwired…To Self-Destruct album jár, választhatóan digitális vagy CD formátumban. A beváltás részleteit a jegyvásárlásnál kapott visszaigazolás fogja tartalmazni. Amennyiben a jegyvásárló már rendelkezik az albummal, úgy a lehetőség átruházható, ennek részletei a beváltási honlapon lesznek megtalálhatóak. CD formátum választása esetén a kiszállítási díjat a jegytulajdonos fizeti.

A zenekarral közösen a CID Entertainment 3 különböző VIP csomagot is ajánl a koncertekre, amelyek a prémium jegyek mellett olyan további különleges élményeket és szolgáltatásokat tartalmaznak, mint kapunyitás előtti bejutás lehetősége az arénába, a Memory Remains elnevezésű zenekari kiállítás megtekintése vagy találkozási lehetőség a bandával. További részletek a CID Entertainment honlapján, a budapesti koncert kapcsán pedig itt találhatók.

A Hardwired...To Self-Destruct album 2016. november 18-án jelent meg a banda saját kiadója, a Blackened Recordings gondozásában, és rögtön a slágerlisták első helyére ugrott az egész világon, több mint 800.000 példányt eladva csak az első héten. A lemez producere James Hetfield és Lars Ulrich mellett Greg Fidelman volt, az album pedig többféle formátumban is megvásárolható a www.metallica.com oldalon.



A Hardwired...To Self-Destruct album többek között az alábbi kritikákat kapta:
The New York Times: "A Metallica felvállalta a felnőttkort, visszanyerte zenéje keménységét, miközben elhagyja a fiatal banda kontrollálhatatlan imidzsét.” Rolling Stone: “A Metallica »Hardwired« anyaga felvillantja a jó kis nyolcvanas évekbeli terrort.”  Decibel: "A Metallica tökéletesen egyensúlyozik az örökség, a hosszú élet és a meghosszabbítás között a Hardwired...To Self-Destruct albumukkal." Kerrang!: "Ez a Metallica galvanizálta, megújította és újra felfedezte önmagát. Ez a legjobb anyag, amit a Fekete album óta csináltak? Igen." The Guardian: "A Metallica elkészítette az elmúlt 25 évük legjobb lemezét." NME: "A Metallica egyszerre életerős és újító." San Jose Mercury News:  "A Metallica még egyszer le tudott tenni az asztalra egy olyan albumot, ami milliók életét és hangulatát határozza meg."

A budapesti koncertre jegyek a turné többi állomásával egyidőben, március 24-én, 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és www.ticketpro.hu oldalakon keresztül. A VIP csomagok szintén elérhetőek, további részletek itt találhatók.

További infók a Worldwired Tour kapcsán:
www.metallica.com     
facebook.com/metallica
twitter.com/metallica
Instagram.com/metallica


További infók a budapesti koncert kapcsán:
www.livenation.hu
www.ticketpro.hu


 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!