Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Különleges  vállalkozásra szánták el magukat a heves megyei Hatvan városának nem is olyan fiatal, de annál lelkesebb rock zenészei.

Megmutatják ország világnak, milyen is az igazi Déli Rock. No nem a városuk elhelyezkedésére utalóan kitalálnak egy új stílust, hanem megalakítják az amerikai „nemzeti” rockként is ismert Lynyrd Skynyrd (ejtsd. Linörd Szkinörd) legendás zenekar magyarországi tribute-ét a LYNKY STYNKY-t. Így hát előkaparták a porosodó 70-es évek ízes zenei világának szülöttjét, a blues a country és a rock and roll szerelem gyerekét a Southern Rockot képviselő legendás csapat számait. Összeállítottak egy ütős kis programot. Kitaláltak egy hatásos image-t nem titkolva néhány hasonlósággal az eredeti csapatéhoz és szorgosan elkezdtek próbálni. Feltett szándékuk, hogy bemutassák ennek a nem kevés tragédián és akadályon évtizedek során végig menő, méltán még ma is hihetetlen államokbeli népszerűségnek örvendő zenekar életművét. A tisztelet (tribute)  mint szó az nem kifejező, amit ezek a ma már lassan aggastyán korba lépő zseniális zenészek véghezvisznek, az hatalmas elismerést érdemel.
Napjainkban is folyamatosan koncertező a stílus utolsó mohikánjaként zenélő társaság világslágerén a Sweet Home Alabamán kívül, még sok-sok kitűnő új és régi számmal őrzi emlékét az egykori forradalmi együttesnek. A mi kis 7 fős csapatunk is hasonló célokkal indul neki a zenei világ rögös útvesztőjének. Megismertetni az emberekkel ezt a különleges hangulatú stílust és bejárni az országot „világot”.

A már néhány nagyobb országos és nemzetközi jelentőségű zenészt, énekest adó város igen jó zenei genetikával van megáldva. Ez abból is látszik hogy a zenekarunk tagjai mind hatvani születésűek. Név szerint: szólóének: Herceg Viktor, szólógitár: Cenyó Centi, ritmusgitár Rózsa Dave, basszusgitár: Juhász Józsi, zongora: Hercegh Ricsi, dob/vokál: Papp Jani, női vokál/csörgő: Simon Kriszta és Somlai Beáta.

https://www.facebook.com/lynkystynky/?fref=ts

https://www.instagram.com/lynkystynky/

https://www.youtube.com/channel/UCXM1YHNKpt5EjwJaer4oUCw


https://twitter.com/LynkyStynky

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!