Belépés
Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

SPV / Record Express

A Rhapsody gitárosa ontja magából a dalokat és a lemezeket. Pár hónapja jelent meg a gitármágus Demonheart címû kislemeze (esetleg EP), és most itt a hozzá tartozó teljes album.
Luca nem változtat a már bevált képleten, itt is a tõle megszokott zenéket kapjuk, azaz rengeteg szimfónikus elemmel spékelt nagyívû heavy metal szerzeményeket. A borító jelent némi váltást, a pallosok és lovagok után ezúttal valami mechagodzilla küzd a gonosz faágakkal...
A klaszikus metal kedvelõi mindent megtalálnak ezen a lemezen, amire csak vágynak: van itt nagyzenekari kíséret, nõi énekkar, himnikus, nagyívû énekdallamok, precízen kidolgozott szólók, feszes trappolások, gitárvirgák, lírai pillanatok, néhol gótikus hangvétel.
Szó se róla, tökéletes munka, bár nem biztos, hogy a mostani heavy-dömpingben sokan felkapják majd a fejüket, pláne, ha ilyen tempóban ömlenek a lemezek Luca Turillitól.

Ákos

 
Hírek
Twister

Friss dal, klippel...

Bővebben...
 
Apey & The Pea

Betiltani nem tudták a kecskeméti koncertet, de nem lesz póló és lemez árusítás

Bővebben...
 
Cadaveres

Ma 3 órakor került bemutatásra a Cadaveres legfrisebb klipje a metal.hu webzinen.

Bővebben...
 
Echonald

KLIPPREMIER! VÁLTOZUNK - új dal a zenekartól

Bővebben...
 
Pennhurst

Diliházból az Arénába!

Bővebben...
 
Facebook
Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!