Belépés
Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Magna Carta / Record Expressz

Na igen! Itt aztán van zene! Ugyanis ez egy instrumentális album, ahol értelemszerûen nincs ének! És nem is a szokásos hangszerek vannak benne teljes egészében, hanem csak bõgõ, dob, és egy hammond orgona. 11 tracken keresztül kapjuk a jazz hatásokkal teli muzsikát ezektõl a nagyszerû muzsikusoktól: Billy Sheehan: bass, John Novello: hammond B3, piano és szinti, Dennis Chambers: dobok.
Elsõ hallásra ugyan unalmasnak tünhet az album 56 perce, aki valamennyire is vevõ az efféle jazzes zenére, az biztos örömét fogja lelni a hallgatása közben. Zenei tudásban nincs hiány, itt komoly zenei tudással rendelkezõ muzsikusok vannak. Mindenki játszott már más csapatokban is, talán a legismertebb a Mr.Big, ahol Billy bõgõzik.
Kísérteties, jó kis orgona futamok, - Istenem, de ritkán lehet ezt a hangszert hallani -, nagyon jó basszus témák, és dobjáték! Igazi progresszív jazz rockot hallhatunk ezen a lemezen.
Ha nyitott vagy, és egy kicsit is szereted a jazzt, szerezd be Te is, és hallgasd! Valószínû, hogy nem fogsz csalódni!

Rob

 
Hírek
Twister

Friss dal, klippel...

Bővebben...
 
Apey & The Pea

Betiltani nem tudták a kecskeméti koncertet, de nem lesz póló és lemez árusítás

Bővebben...
 
Cadaveres

Ma 3 órakor került bemutatásra a Cadaveres legfrisebb klipje a metal.hu webzinen.

Bővebben...
 
Echonald

KLIPPREMIER! VÁLTOZUNK - új dal a zenekartól

Bővebben...
 
Pennhurst

Diliházból az Arénába!

Bővebben...
 
Facebook
Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!