Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon


Auróra Records

Már nem tudom követni, hogy hányadik lemezét jelenteti meg a szexárdi négyes!
Szinte minden elõzetes meghallgatás nélkül, elõre éreztem, hogy nem fogok csalódni. Igazam lett.
Érdekes, hogy annak ellenére, hogy zenei változás nem sok történt az elmúlt évek során, mégse unalmas a zenekar. A szövegekrõl nem is beszélve. Az album címe kellõképpen prezentálja a szövegeket: néhol sikerült vulgárisnak lenni. Kíváncsi vagyok, hogy ezek a dalok közül melyeket fogják bevállalni a rádiók? Ha-ha! Na nem mintha eddig is olyan sûrûn hallhattunk volna Sectura dalokat.
Hogy mennyire nem épelméjûek ezek a srácok: nézd csak meg a borítót! Még jó, hogy a férfiúi büszkeség nem látszik! Ha-ha! Bár a lányok sajnálhatják!
Azért ha jobban belemerülünk a dalok szövegeibe, akkor azért a poénkodások, trágárságok mögött észrevehetünk komolyabb mondanivalókat is: Kiskunszicília, melyben a védelmi pénzekrõl szól, a Mindenki egyetért, az egyházakról mesél, a Weekend punkban pedig magukat a punkokat figurázzák ki, vagy legalábbis beszélnek róluk enyhe iróniával: "éljen a punk mozgalom, kéne még egy vödör takony, jó sok slájm és forradalom..." Persze, azért ez nem minden punkra jellemzõ, nem szabad általánosítani. A Csoda pedig egyenesen ajánlható az Üstökös mûsornak!
Nem szabad elfelejtkezni a dalok között felbukkanó Kultúrmorzsákról, ahol nagyon szép verseket hallhatunk, valamint az Ordenáré blues!
Aki halálra akarja magát röhögni, vagy csak egyszerûen jól érezni magát, az keresse albumot!

www.aurorarecords.hu

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!