Belépés
Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Egy pofátlanul fiatal kecskeméti zenekar nyomta kezembe a CD-jét. A csapat 2002 augusztusában alakult. Az alapító tagok Vértesi Tamás (basszusgitár), Kertész Gábor (dob), Kiss Milán (gitár). Ácsbog Attila (gitár) szeptemberben csatlakozott, Rózsa Katalin (énekes) pedig november elején került a zenekarba Szõke Dóra szövegíróval. 2002. december közepétõl 2003 január közepén vették fel az elsõ demót a próbatermükben egy keverõvel és egy PC-vel. (Ez sajnos hallatszik rajta.) 2003 január közönség elõtt is bemutatták a saját számokat, a fogadtatása nagyon bíztató volt.
A csapat bevallása szerint a mûfaj heavy-metal, progresszív elemekkel fûszerezve. A heavy rendben, a progresszívet még keresnem kellene egy kicsit... :-) Talán abban rejtõzhet, hogy a fiatalok próbálnak minél több dolgot besûríteni a zenéjükbe. Néhol kicsit céltalannak érzem, hogy minél több témát szeretnének pakolni egy-egy dalba, és ez azt eredményezi, hogy üresjáratokat vélek felfedezni a dalokban. Bizony, a kevesebb néha több. Ugyanez vonatkozik az énekre is, néhol már kicsit túlbonyolítottnak érzem a dallamvezetést, és ez ráadásul vendéghangok felbukkanásával is jár.
Az viszont tény, hogy a tehetség ott lappang a zenekarban, s ha e gyermekbetegsésekbõl sikerül kinõniük, akkor még sok jót hallhatunk róluk!

Vértesi Tamás
6035 Ballószög, Gárdonyi Géza u. 3.
Tel.: 06 70 / 339 29 71
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Ákos

 
Hírek
Twister

Friss dal, klippel...

Bővebben...
 
Apey & The Pea

Betiltani nem tudták a kecskeméti koncertet, de nem lesz póló és lemez árusítás

Bővebben...
 
Cadaveres

Ma 3 órakor került bemutatásra a Cadaveres legfrisebb klipje a metal.hu webzinen.

Bővebben...
 
Echonald

KLIPPREMIER! VÁLTOZUNK - új dal a zenekartól

Bővebben...
 
Pennhurst

Diliházból az Arénába!

Bővebben...
 
Facebook
Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!