Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Most már biztos, hogy Tim Ripper Owens koncertje a budapesti Crazy Mama Music Pub-ban lesz március 5-én. A Judas Priest és az Iced Earth egykori énekesét, Yngwie Malmsteen,a HAIL! és a Beyond Fear jelenlegi dalnokát ennek ürügyén bombáztuk néhány kérdéssel. Amint az egy igazi rockertől el is várható, válaszaiban nyoma sincs a barokkos körmondatoknak, vagy a sorok között megbúvó filozofikus mondanivalónak. Persze, nem is ezért szeretjük!

Mikor érkezel Budapestre, meddig maradsz?

Terveim szerint március 3-án érkezem, és 7-én megyek tovább.

Magyarországon ritkaság, hogy egy jó nevű sztár fellépést vállaljon egy viszonylag kicsi klubban. Te gyakran teszel ilyesmit?

Nem, de ez a mostani meghívás remekül hangzott... úgy értem, hogy Budapestre utazni sem mindennapos dolog... Mostanában nagyon elfoglalt vagyok, de van néhány szabad hetem, így ez a koncert belefér az időmbe.

Hogyan szerveződött a mostani koncert?

Egy magyar barátom hívott meg és végül Ő hozta össze a bulit.

Mi az, ami Magyarországról eszedbe jut? Vannak korábbi élményeid?

Igazában nincsenek emlékeim, de azt tudom, hogy a magyar rajongók nagyszerűek, úgyhogy egy kitűnő bulit remélek... itt volt az ideje összehozni!

Ismersz magyar zenekarokat?

Nem, egyet se, de ez egy jó alkalom... most lesz rá lehetőségem hogy megismerjek néhányat!

Átlagos helyzetnek számít, hogy olyanok kísérnek, akikkel a koncert előtt még soha nem találkoztál? Tudsz róluk valamit?

Tavaly kezdődött, így turnéztam végig a világot. Ez jó móka, és így találkozhatok egy csomó nagyszerű zenésszel. Remélem, a mostani alkalom is ilyen lesz!

Milyen szempontok szerint állítottad össze a műsort?

Nehéz volt kiválasztani a dalokat. Vicces dalokat választottam a szóló albumomról, a Judas Priest-től, Beyond Fear-től, de lesznek egyéb nóták is.

Milyen projekteken dolgozol most?

Február másodikán jelenik meg egy albumom Richard Christy-vel közösen, a címe Charred walls of the damned. Ez egy kitűnő anyag. A Play my game című szólólemezem már kapható, ez a legjobb lemez, amit valaha csináltam. Emellett turnézom a Hail nevű bandával is.

Micsoda megtiszteltetés egy ilyen kaliberű világsztárt kísérni a magyar kísérőzenészeknek hiszen kikkel játszott egy színpadon RIPPER csak az utóbbi egy évben?

Steve Stevens - Billy Idol, Doug Aldrich - Whitesnake, Billy Sheehan - Mr. Big, Jeff Loomis - Nevermore, Carlos Cavazo - Ratt, David Ellefson - ex-MEGADETH, John Comprix -Beyond FEAR, YNGWIE MALMSTEEN, Mike Portnoy - DREAM THEATER, Chi Cheng - DEFTONES, Andreas Kisser - SEPULTURA, Phil Demmel - MACHINE HEAD, Mark Anthony -THE LETTER BLACK, Richard Christy - ex Iced Earth,Charred walls of the damned, Steve DiGiorgio - ex TESTAMENT, ex Vintersorg , ex Iced Earth, ex Sebastian Bach,Charred walls of the damned, Jason Suecof - Charred walls of the damned.

(Az interjú Grozdits Károlynak köszönhető.)

-Metal Angel-


[2010. február]

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!