Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Kecskemét, RockCafe

 

Este 8-ra volt megbeszélve a találkozó Kecskeméten a Sarok kocsmában. Mi sikeresen megérkeztünk 9-fél10 felé. Puszi osztás mindenkinek, ahogy kell, kecskeméti bagázsnak, majsai különítménynek és még más városokból való barátoknak is. A megfelelõ hangulat az eléggé meg volt már, tehát úgy döntöttünk, hogy go a Rock Caféba, ahol aznap este fellépett a Kötelezõ Közhelyek, a Brigád (akiknek ez lemezbemutató koncert volt) és a fõzenekar a Hétköznapi Csalódások. Meglepõdöttem mikor beértünk, ugyanis nagyon sokan eljöttek! Nem úgy, mint az elõzõ Picsa koncertre, ahol voltunk körülbelül 25-en. Kötelezõ Közhelyek –belõlük körülbelül egy számot láttam. Igazából nem is voltam kíváncsi rájuk, meg hát késõn értünk be. Brigád- Mint már említettem nekik ez lemezbemutató koncert volt. Sokan táncoltak földön, biliárdasztalon, színpadon és ki tudja még hol. A koncert végén eljátszottak három régi számot is. Köztük a Punkszerelem címû számot, amire a fiatal szerelmesek be is indultak.J Koncert végén átszerelés és kezdõdött is a Hétköznapi Csalódások kecskeméti koncertje. Szokásos József Attila számok mellett felcsendültek az elsõ demókról való punk nóták is. Tehát a kezdetektõl mostanáig terjedõ számok sorakoztak a repertoárban. Megyeri éneklés közben lerúgott egy gyereket. De utána meg is jegyezte, h összetéveszti a bulit a verekedéssel. Volt félmeztelenül táncoló lány, húrszakadás Barna gitárján, Ramones- Sex Pistols- Exploited feldolgozás, úgyhogy egy megszokott hangulatú Picsa koncerten vehettünk részt. De ennek ellenére hatalmas buli volt egész végig. Képeket idõvel meg lehet tekinteni a Picsa weboldalán is! Amiket jó magam készítettem (most várom a tapsot!). Összességében jó kis buli volt ez, remélem újra éled a régi Rock Café hangulata a mostani helyen!

Csiga

 

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!