Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon


2007. január. 19.
Budapest, A38

Izgatottan vártam a mai estét, hiszen életemben elõször fogom megnézni az Ektomorfot.
Remélem nem utoljára. Tehát irány Pest, egyedül. Találka a többiekkel és irány a koncert. Megérkeztünk a helyszínre, ami nem más volt, mint az A38.
Elég jó kis hely, csak hamar elfogyott a levegõ, amin nem is csodálkozom a teltház miatt.
Az elsõ fellépõ a makói Gire volt. Zenéjük durva, súlyos csapás volt a közönség felé. Amin csodálkoztam, hogy dobgéppel dolgozik a banda. De jó kis produkciót nyújtottak.
A következõ zenekar a CDT utód zenekara a Cadaveres volt. Egész évben koncerteztek, úgyhogy biztos nem volt lámpalázas a zenekar.:)
A tömeg itt már jobban beindult, a hajó néha meg-megmozdult, mint a gyomrom is... Kénytelen voltam felvenni a ritmus. Pedig csak úgy terveztem, hogy sörrel a kezembe végignézem a Cadaverest. Nem jött össze. Állat!
A harmadik és egyben utolsó bemelegítõ banda a Replika volt. Õket már nagyon sokszor láttam. Régi számokkal kezdtek és mentek a mostaniak felé. Semmi félrebeszélés, a Replika ismét nagyot alkotott a szememben, ahogy szoktak! A koncert után megvettem a DVD/CD kiadványukat, most-miközben a beszámolót írom-már az új albumot hallgatom!
Megérkezett számomra és gondolom, nem vagyok egyedül, az est fénypontja, az Ektomorf!
Látszott Zotyáékon, hogy meglepõdtek, hogy mekkora tömeg gyûlt össze. A koncert alatt folyamatosan mondták, hogy hihetetlen mi folyik itt, ezen az estén. Õrületes nagy zúzda, a hajó csak mozog, Néha elsõsorban érzem magam, néha a falnál. Ahogy mozog a tömeg, úgy mozgok én is. A koncerten elhangzott egyetlen magyar szám a Nem engedem volt. Több magyar dalt vártam. De csak ezt kaptuk. De volt helyette rengetek Ektomorf himnusz. Kicsit rövidnek éreztem. De örülhetek, hogy legalább bejutottam a koncertre!
Ektomorf, várunk haza!

Csiga

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!