Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon


Budapest - 2009. november 21.

A Powerground szervezésében került sor erre a remek kis estére. Tessék, lássék:

Rögtön le kell szögeznem, hogy ezen az estén a WMD mellett a Mantrát vártam a legjobban. Sajnos õk betegség miatt nem tudtak fellépni ezen a tripla születésnapi bulin.
Így utólag is boldog születésnapot a zenekarnak és persze jobbulást Jaya-nak! Remélem, lesz valamikor pótlás!!

Negyed 9 környékén érkeztünk meg a Dürerhez, gyors kabátlepakolás, sörvétel és irány a nagyterem. Mire beértünk már az Angelus játszotta elsõ dalát. Sokról nem maradtunk le szerencsére.
Csipázom ezt a zenekart, súlyos, tökös(annak ellenére, hogy a négy tagból három, az nõ hehe) darálós zene ez. A tavaly megjelent Halhatatlantalanítás címû nagylemez dalait hallattuk, az eredeti énekes Csilla elõadásában (ugye anyuka lett, és póténekessel dolgozott a banda egy ideig). Mivel még nem láttam Csillával a zenekart, majdnem beszartam a gyönyörtõl. Ugyanaz a "szintiszta" éneket hallhattam mint amit a lemezen. Kész beszarás ez a banda!Aki bírja a borultabb zenéket, az csekkolja le a bandát!
Utánuk következett az egyik születésnapos zenekar, számomra az este fõfõ bandája a 10 éves Watch My Dying.
Sajnos szerintem nagyon rövid volt az elõadás, eltudtam volna viselni dupla ilyen hosszú mûsort is!De amit láttam, hallottam az igazából kárpótolt mindenért. Végre rendes hangzás volt, így lehetett érteni az éneket is(mielõtt valaki kötekedne, tudom a szövegeket és nem az elsõ WMD koncertem volt, hehe).
Meglepetésekbõl azonban nem bõvelkedett a zenekar, több dologra számítottam. De a a szitárral és hastáncos hölggyel elõadott Húsmágnesnél azt hittem, hogy teljesen más világban tartózkodom. Kikapcsolt az agyam és csak a zenére figyeltem. Valami nagyon durva érzés uralkodott a levegõben. Volt egy vendég is a koncert alatt, aki nem más volt mint Vijaya Gauranga Das a Mantra gitárosa. Bele is lendültek a Volt pár jó év címû számba. Kicsit kárpótolt engem, hogy elmaradt a Mantra, jó volt ugrálni énekelni rá. A végén még egy vega répatortát is kapott Vijaya Gaobréktól, majd megköszönte és boldog születésnapot kívánt a WMD-nek.
A másik feldolgozás az a jól ismert MTV Icon-os Tankcsapda napról való, a Lopott könyvek. Ebben a számban olyan darálás volt, hogy ihajj!Azt nem mondanám, hogy jobb mint az eredeti, tény, hogy nem is amiatt készült, de ha mondjuk ez WMD szám lett volna, tuti akkor is ismerné mindenki! Best of mûsort adtak Gaobr-ék, nem is emelnék ki számcímeket, aki ott volt tudja, aki nem az meg bánhatja!Úgy nézem, hogy idén már nem látom a zenekart koncerten, de 2009-ben megszámolhatatlan wmd koncerten vettem részt. Így innen üzenem, hogy Boldog Születésnapot Watch My Dying!
Utánuk a nemrég visszatérõ Bedlam következett, akiknek a General Rejection demójuk 20éves évfordulóját ünnepelték. Sokat nem néztem meg a zenekarból, meg nem is az én világom. Aki ott volt elõl az örült és énekelt. Mi inkább hátrébb tartózkodtunk...
A Stiff Bastard-ot nem vártuk meg, zúztunk haza az éjszakaival.

Valami hihetetlen kevesen voltak, több nézõt érdemeltek volna ezek a zenekarok, akik már sok mindent letettek az asztalra az x év alatt!
Sajnálom nagyon, hogy elmaradt a Mantra és, hogy kicsit rövid volt a WMD. Ennek ellenére jól éreztem magam és örültem, hogy ott lehettem. Képek és videók (!) a Concertphotos.hu oldalon!
www.concertphotos.hu


-Csiga-

 

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!