Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

2007. 03. 16. Izsák, Vino

 

Körülbelül 20 km-t kellett utazni ezen az estén. Átruccantunk a szomszéd városba, Izsákra.
A helyen ahol a koncert volt, meglepõen sokan voltak. Mint utólag kiderült diszkó van nem messze a Vino-tól. Így érthetõ, hogy mikor egyre többen érkeztek a koncertre, egyre kevesebben is lettünk. Aki érti, az érti, aki nem az nem. ? Körülbelül olyan 60-an lehettünk. (De ez tényleg csak körülbelül.) Az estét az Alcohol zenekar nyitotta. Most láttam õket elõszõr. Szerintem olyanok, mint a régi Junkies. Ha jól emlékszem, akkor csak egyetlen egy feldolgozást játszottak, ami a Sing-Sing Halál a májra címû dala volt. A többi szám saját szerzemény volt. Véleményt nem nagyon tudok írni, mert különösképpen nem nagyon figyeltem. Izgatott voltam, mint az elsõ alkalomnál?
Egyrészt azon izgultam, hogy el ne fogyjon a pohárkámból a nedû, mert a lépcsõnél a plafon, ahol a pincébe le lehet jönni túl alacsony volt. És ez a 184 cm-emnek nem nagyon kedvezett. Az már részletkérdés, hogy lenn is volt pult. De az egyszerû dolgokkal nem foglalkozok.
Másrészt azon pörögtem, hogy mikor kezdõdik a CHC koncert. Hisz’ nagyon rég láttam õket. Az Alcohol zenekar körülbelül 45 percet játszott.
Aztán gyors hangolás és elkezdõdött a Molics Zsolt vezette Cool Head Clan! Nagyon jó volt hallani a régi nótákat. Állati hangulat, mindenki örül, mint majom a farkának. Pedig nem osztott senki semmit: csupán a Cool Head Clan van a színpadon!
A közel két órás koncert alatt felcsendültek a feldolgozások is. Itt gondolok, a Szeresd a testem-re, és a 100szor ölelj még-re. Volt az Ugye gondolsz, és a Vérrel írom a falra, ami személy szerint az egyik kedvencem. Aztán csörgött a Telefon is, ami Lecsó barátomnak okozott egy fél orgazmust. A koncert vége felé volt egy kis fight is. De aztán odavetõdtem, mint a hõs Chuck barátunk, és szétszedtük õket valami helyi fiatallal. De nem lett nagy a kár, csak egy póló szakadt el. ? Másodszori visszatapsolásra pedig eljátszottak egy Judas Priest dalt, ami a Breaking the law volt. És itt zárult az este. Koncert után már csak cd-rõl szólt a zene. A banda pakolt, mi meg nyugovóra tértünk. Persze miután hazaérkeztünk Szabadszállásra.

A képek megtekinthetõk a http://www.koncertkepek.atw.hu weblapon

Csiga

 

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!