Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

 

Kiskunhalas, Gomba

Zúgó fejjel és fájó gyomorral ébredtem eme szombati napon, köszönhetõen az elõzõ napi kecskeméti bulizásnak. Két másfél literes sörfolyadék vétele után az állomáson, már azt hittem jobb lesz, de nem. Halasig elsörözgettünk, beszélgettünk a vonaton, majd az állomáson találkoztunk Bubóékkal. Betértünk a vasút melletti vendéglátó ipari egységbe és elfogyasztottunk pár italt. Aztán szép lassan elcsordogáltunk a Gomba nevezetû helyhez. Fefével (Gyalázat) váltottam pár szót, aztán vettünk sört és megnéztük a koncerttermet. Nekem a hely már így elsõ látásra tetszett, kinti terasz, bent bõrfotelekkel ellátott rész. Majd a pincébe leérve, még jobban megtetszett ez a hely.

Lent már nyomta Dj. Ááálat a zenéit, kicsit vicces volt, hogy fent szólt az ilyen rádióbarát zene, lent meg (mikor leértünk) épp System of a Down ment. Fél 10körül kezdett az elsõ zenekar a My Bloody Way. Õket annyira nem figyeltem, az egyetlen feldolgozás, amire emlékezem az egy Sepu nóta volt. A grindban utazó Jack vette át a terepet, itt már elõre mentem némi ugrálás és fotózás miatt. A koncert jól sült el, habár az énekhangosítás szerintem rossz volt. Elég nagy ugrálás és zúzda ment a színpad elõtt, aminek köszönhetõen Levit egyszer fel is kapták a magasba. A következõ banda a gyõri Gyalázat volt. A koncert elején szinte alig-alig voltak a küzdõtéren, de aztán csak észhez kaptak az emberek és be is indult a darálás. Õk ezen az estén basszer nélkül léptek fel, de így sincs ok panaszra, hiszen nagy bulit nyomtak. Koncert végén körbenéztem a disztróba, ahol lehetett kapni cd-ket, split lemezeket, pólókat és egyéb dolgokat. Szert is tettem egy felvarróra. Mivel jéger akció volt az estén (egyet fizet kettõt kap), mire visszamentem a többiekhez eléggé jól néztek már ki. Én nem tudtam inni rövidet, csak egyet de az is majdnem visszajött. Így hát marad a jó öreg söröcske. A Smoke Toxicationbõl az AC/DC és a Bonanza Banzai feldolgozásaira emlékszem csak, a koncertjükre nem nagyon, igaz nem is figyeltem annyira. Az élõzene után Dj. Ááálat nyomta a zenéket,(õ persze hû a nevéhez, tényleg egy állat, persze a jó értelembe véve!) remek hangulatfelelõs a fickó! Két óra környékén bepattantunk a kocsiba és elindultunk haza, ezért ezer köszönet Bubóéknak!

A hely maga nagyon tetszett, az árak elég korrektek, és rengetek ember volt. Kár lett volna kihagyni ezt a bulit! Legközelebb a Jack és Gyalázat párost a fõváros egyik klubjában lehet megnézni, gyertek el!

Képek a http://www.koncertkepek.atw.hu oldalon!

-Csiga-

 

 

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!