Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

 

Újra lesújt a GBH. Olvastam több internetes portálon is. Tudtam, hogy ott a helyem. Januári bulijukról, ami a Süsiben volt szép emlékekkel tértem haza. Szóval nem volt kérdés, hogy mit csinálok december 14-én.

A koncert elõtt egy kocsmába volt megbeszélve a találkozó a többiekkel. Megittunk egy-két söritalt és elindultunk a koncertet adó A38 állóhajó felé. Ott még több baráttal sikerült összefutni, mégtöbb alkohollal, érezni lehetett a levegõben, hogy nagyon jó este elé nézünk.

Szerencsére nem kellett sorba állni, ami azért is furcsa, mert késõbb teltház lett a fedélzeten.

Megvettük az elsõ sörünket, közben már játszott Hemü bandája a Hemba. A koncertteremben itt még nem voltak olyan sokan. Másodjára láttam ezt a zenekart, de õszintén megmondva engem nem nyûgöztek le most se, igaz 2-3 számot néztem csak meg belõlük. Lehet, bennem van a hiba, de ez van. Mindenesetre élõben sokkal jobbak, mint a weblapjukról letöltött számrészleteken. Utánuk következett a komáromi Elit Osztag. Nah, itt már kezdetét vette az örület. A teremben is szépszámmal összegyûltek a punkok, nem punkok, punkoknak kinézõ egyének…. Nagyon jó mûsort adtak elõ a komáromi partizánok. Jártuk is azt a bizonyos táncot JHa nem csalnak az emlékeim akkor egy órás mûsor volt az Elit. Nagyon jól felpörgették a hangulatot, de nem volt nehéz, hiszen mindenki tudta, hogy hamarosan következik a GBH. Én örültem, hogy az Elit Osztag volt az elõzenekar, mert kibaszottul szeretem ezt a bandát J.De eljött az idõ és következett az est fõ zenekara, akik ebben az évben már másodjára csináltak teltházas bulit a kis hazánkba. A terem megtelt, a levegõ izzott, és kezdetét vette a GBH. Colin úr az elején kicsit visszafogott volt, a mikrofont csak odanyújtotta aközönség elé. A biztonsági õrök itt még tudták végezni a dolgukat, mit ne mondjak itt még normálisan… De aztán valami történt, mert a színpadon egyre több ember volt, Colin megõrült-itt láttuk az igazi arcát-a mikrofon néha többet volt a közönségnél, mint nála. Volt egy srác, aki több számot is elnyomott Colinnal elég faszán. Gratula neki, de nem rá voltunk kíváncsiak. Dehát ilyen egy punk buli, mindenki a színpadon. A zenekar roadja idõközben a dobok mellé került, így nyomtak el egy számot, majd (nem) meglepõ módon Gengszter Zoltán is dobverõket ragadt. Körülbelül két órás koncertet nyomtak a "srácok". Volt Give me fire és társai. Szóval az összes remek és klasszikus GBH nóta. De most elmaradt a fotós ugráltatás, mint a januári bulin. Ha jól vettem észre gitár terén ismét változott a zenekar felállása.

Volt egy kis negatívum is a dologba, hogy a biztonsági emberek néha kicsit durván csinálták a dolgukat. De meglehet érteni õket is, hiszen teljes káosz uralkodott a Hajón. Én akkor is azt mondom: Szeressük egymást gyerekek!Nekem ez a koncert sokkal de sokkal jobban tetszett, mint a Süsis koncertjük. Hajnal egy körül elindultunk hazafelé, a Borároson még egy sör, ahogy kell. Röviden, kurva jó este volt. Taps a pultosoknak (nagyon jó arcok), és taps a zenekaroknak, hogy csináltak egy felejthetetlen estét így december közepén!

- Csiga -


GBH koncert


 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!