Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

A38

Kicsit több mint egy hónap elteltével, a Gbh után, ismét nagyágyúk érkeztek kis hazánkba, mégpedig a Vibrators és a Uk Subs legénysége tisztelte meg a fedélzeten tartózkodókat.

Az A38 állóhajó remek hely egy ekkora bulinak. Habár sokan mondták, hogy nem jönnek, hiszen minden évben itt vannak ezek a zenekarok, ahhoz képest teltház volt.

Az est elsõ zenekar a budapesti Nagyapunk volt. Habár állítólag régi zenekar, megmondom az õszintét, hogy nem is hallottam még róluk, vagy lehet, hogy igen, de akkor viszont felejtõs a dolog. Nem tudom. Ha jól emlékszem olyan 3/4 órás volt a koncertjük. Pörgõs punk zene, némi hardcore-sabb beütéssel, ahogy kell. A szövegre nem nagyon figyeltem, de annyi rémlik, hogy nem valami komoly dolgokról énekeltek (vagy lehet, hogy igen, kövezzetek meg J ).

A pesti punk csapat után következett az est egyik nagy zenekara a The Vibrators, rövid átszerelés után bele is csaptak a húrokba. Ahogy elkezdõdött a koncert, itt már a tömeg (jegyezném meg, hogy itt még nem teltházról beszélek) is elkezdett táncolni. Az elsõ pár sor a fiatalabb rajongóké volt, ment is a pogó, hátrébb pedig a középkorosztály nyomta, hol bólogatva, hol már a lábtechnikát is bevetve. Körülbelül egy órát játszott Knox és zenekara, a koncert végén bevetve a Sheena is a punk rockert, ami nagyot szólt!

Hamár Vibratorsnál tartunk, akkor megemlíteném, hogy lehetett mindenféle kacatot és nem kacatot vásárolni, elég durva áron mozgott minden. Babák etetésénél használt elõke a zenekar nevét viselve (ez olcsóbb volt, mint egy póló), cd-k, kitûzök, poszter (csupán 1000 magyar forintért). Kész Józsefvárosi piac volt. Dehát valamibõl meg kell élni.

Ahogy elcsendesedtek a Vibrátorok, egy kis szünet után kezdetét vette a Uk Subs koncert!

Charlie Harper-t ahogy megláttam, kíváncsi voltam, hogy hogy fogja majd bírni a koncertet. Hisz’ nem mai ember, sörhas, szõke torzonborz haj, és hatalmas energia. Elmúlt az aggodalmam a körülbelül harmadik szám után. Hatalmas buli vette kezdetét, lehetett érezni a különbséget, hogy ki melyik koncertet várta legjobban, mert ugye itt már teltház volt, és hatalmas pogó.

Ismét tiszteletét tette az a fiatalember (tudjátok, kicsit dagi és tarajos…) a színpadon, aki a tavaly Gbh-n segített énekelni Colinnak. Most is ezt tette, csak Colin helyett Charlie.

Mindenesetre jól nyomja, de nem rá voltunk kíváncsiak!

Közel másfélórás õrület után véget ért a koncert. Koncertek után még italozás a Hajón, ami elég durvára sikeredett, de azt majd máskor és máshol…

Összegezve, nagyon bánhatja, aki kihagyta a koncertet, mert ezek a nyugdíjas korú urak, tudják, hogy mitõl döglik a légy!

Fotók a http://www.koncertkepek.atw.hu weboldalon!

 

Csiga


Uk Subs koncert


 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!