Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Budapest, Wigwam

2004. február 28.: egy újabb szombat, este egy újabb buli, remélhetõleg egy újabb hatalmas.... Wigwamban, amikoris a Cool Head Clan zenél.
Útközben óriási pelyhekben hullt a hó, így az emberek gyorsan gyûltek az "Indiánbarlangban", hiszen ott már lehetett melegíteni a koncertre...! :-)
Már az elõzenekar kezdésére sokan érkeztek és a Stress megteremtette a hangulatot a fõzenekar számára. Volt farsanghoz illõen sikoly-maszk, jó zene és egyre több ember. Minden megvolt ahhoz, hogy a várva várt együttes a színpadra lépjen.
Az 1999-ben alakult banda az elsõ perctõl kezdve hozta a formáját és az elsõ sorokban már indulhatott is a pogó! A csapat ismét több, mint harminc számot játszott, nagy örömet okozva ezzel a közönségnek. Szerencsére van mibõl válogatni, tehát a leérkezett rajongók táncolhattak, énekelhettek, ugrálhattak a közel két órás koncert alatt, kinek épp mikor mihez volt kedve.
A legnagyobb sikert természetesen a klipes nóták aratták, az Isten hozott kistestvérem és a Szeresd a testem...
Az utóbbi felhívás komolyságára való tekintettel a frontember, -akinek nem mellesleg csúcs hangja van-Molics Zsolt vetkõzött és megmutatta férfiúi bájait! :-)) A közönség tombolt, a zenekar pedig élvezte az összegyûlt emberek szeretetét, akik a legtöbb dalt végigénekelték, hangulatban tehát abszolút nem volt hiány.
A lakossági punk-rockot játszó csapattól elhangzott még többek között a Hasis, Dr. Martens, XXL Állat és az Egyszer volt, hol nem volt, volt egy kis törpe, bevitte a pedofil a sötét erdõbe... kezdetû "tünemény" is. A lelkesebbek még a hajdan volt - nemvolt orosztudásukat is feleleveníthették és számolhattak egészen "vószem"-ig.
A felvonultatott számok közül a Marihuanat két féle változatban is hallhattuk és mindkettõ nagyon jó volt! A második verzió a Shitpunk nevû zenekar változata volt, ebbõl nyújtott egy kis ízelítõt a rózsaszín(?) tarajú frontemberrel e szám erejéig kiegészült CHC.
Összegezve remek hangulatot teremtett a zenekar, amiért a közönség nagyon hálás is volt, s alig akarta a bandát leengedni a színpadról. Bízunk benne, hogy még több ilyen koncertet láthatunk és a zenekar felállása immár véglegesnek mondható.
Az együttes új lemezzel is készül, ami a hírek szerint május-júniusra várható, addig is és azután is irány a koncertek!!
Ízelítõ az együttesbõl a www.coolheadclan.hu-n található. Itt értesülhetünk a legfrissebb infókról, koncertdátumokról, természetesen vannak fényképek is, már a Wigwamban készült képeket is meg lehet tekinteni. Jó nézelõdést!

Olgi

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!