Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

2010.10.30. Club 202
Vendégek: Jackpot, Partyzän
Nem sokkal kapunyitás után, 9 óra tájban szinte tömve volt a Club 202. Fiatalok, öregek, motorosok, halloweeni jelmezesek – mindenki ott volt, aki egy hatalmasat akart bulizni. A Jackpot kezdett, és lüktető, gyors, ritmusos zenéjükkel egyből felrázták a tömeget. Utánuk következett a rock&roll-os Partyzän és folytatták a nép őrjítését. Pokolian jó volt a hangulat, torok nem maradt szárazon.

Majd jött az est fénypontja a Zorall! Hallhattunk új nótákat a legújabb, Cirkusz Világszám c. lemezükről, mint például a Torrente-t aminek már klipje is készült, de játszották a Kihalt mindent és a Ballag a katonát is. Egyébként zseniális volt a repertoár, csak néhány dal, amit kiemelnék: Kell, hogy várj, Szerelemre születtem, Ajándék, Déli partok, Könnyű álmot hozzon az éj, stb. Volt tombolás és őrjöngés, egy gombostűt nem lehetett volna elejteni a közönség sorai közt. A táncoslányoktól a már jól megszokott, tökéletes performance-ot láthattuk, folyton változó öltözékben még élvezetesebbé téve ezt az egészet.
A banda fáradtságot nem ismerve nyomta a bulit, körülbelül két órás volt a koncert. A Zorall ismét nagyon kitett magáért.

-Simon Orsolya-

 

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!